POVESTEA PINA CALIN

Povestea noastra a inceput cu mult entuziasm acum patru ani, cand am lansat un website exclusiv cu produse romanesti pentru femei. Apoi am creat o geanta rosie de laptop care a avut succes aproape instantaneu. Geanta rosie de laptop iese in evidenta nu doar datorita culorii, ci si a designului si functionalitatii. 

Iata o geanta deosebita pentru o negociere reusita! Succesul acestui produs ne-a inspirat sa cream si alte produse cu design unicat.

Si povestea de succes a brandului PINA CALIN continua…

Produse cu design contemporan
Este evident ca produsele Pina Calin sunt diferite fata de ceea ce vezi pe strada in fiecare zi. Ies in evidenta si pentru ca sunt create special pentru femeile unice, energice si curajoase, indiferent de varsta. Creatiile designerilor nostri experimentati sunt atent studiate si concepute pentru a fi functionale, trainice, comode si speciale. 

Si povestea PINA CALIN continua…

CINE ESTE PINA CALIN?

PINA CALIN s-a nascut undeva, intr-un sat din lunca Buzaului. I-a placut sa invete. Pe drumul lung catre scoala era insotita de prietena ei cea mai buna, Sanda, si de ghiozdanul facut de mama sa.

Ghiozdanul e nelipsit din amintirile din copilarie ale Pinei, pentru ca a insotit-o la scoala, pe drum. Pentru ca a fost daruit de mama. Rucsacul PINA CALIN este acum plin de sperante, emotii si amintiri frumoase.

Peste ani, Pina a devenit educatoare in Muntii Vrancei. Acolo, a infiintat prima gradinita din acea zona. Si-a dedicat toata viata celor mici, fiind un dascal adevarat pentru multe generatii de copii si o mama iubitoare pentru cele doua fiice. Pina este inconjurata si acum de veselie si culori.

Ai ghicit, PINA CALIN este numele mamei mele! Este o persoana activa, un sfatuitor de neegalat cand vine vorba de colectii noi sau functionalitatea produselor noastre.

FACUT CU PASIUNE
Valorificand o pasiune transmisă de la mama la fiica, PINA CALIN inseamna dragostea pentru design functional si arta.

BRANDUL PINA CALIN

PINA CALIN este dedicat fetelor nazdravane si femeilor pasionale si curajoase de toate varstele. Pentru ele testam, cream si lansam produse inovative, artistice, pe care ni le dorim cat mai practice si mai inedite. Produsele PINA CALIN au un design modern si culori vibrante. Sunt create special pentru fetele si femeile indraznete, vesele si increzatoare. Este timpul sa ni te alaturi! 

Credem in lucrurile trainice, muncim cu pasiune

 

 

 

Cu drag,
Echipa Pina Calin