POVESTEA PINA CALIN

Buna,
Sunt Adina Zara, mama a doua fetite, fondatoarea Pina Calin, si o sa-ti povestesc in cateva cuvinte despre cum a luat nastere brandul Pina Calin si de ce este el atat de special pentru mine. Sper ca si pentru tine 🙂

Povestea Pina Calin a inceput cu mult entuziasm in anul 2015, cand am creat o geanta de laptop rosie, care a avut succes aproape instantaneu, nu doar datorita culorii, ci si a designului si a functionalitatii.

 

 

Succesul acestui produs ne-a inspirat sa cream si alte produse cu design unicat, realizate in colaborare cu designerul Cristina Cenan din Cluj-Napoca si cusute cu grija in ateliere din Brasov si din Ploiesti.

Produse cu design contemporan
Fie ca vorbim despre genti unicat sau despre rucsacuri cu paiete, rucsacuri holografice, rucsacuri din catifea sau ghiozdane holografice, produsele Pina Calin sunt diferite fata de ceea ce vezi pe strada in fiecare zi. Creatiile designerilor nostri experimentati sunt atent studiate si concepute pentru a fi functionale, trainice, comode si speciale. Ies in evidenta si pentru ca sunt create pentru femeile unice, energice si curajoase, indiferent de varsta. Acest concept este descris cel mai bine de clientele noastre:

Produse colorate, cu chef de viata! Calitate excelenta: geanta cu maci este preferata mea:)

Rucsacul cu paiete este exact ce am nevoie cand ies cu baietelul meu in oras!

Rucsacurile cu paiete sunt foarte vesele si foarte incapatoare. Te binedispui doar uitandu-te la ele si, unde mai pui, ca esti usor de recunoscut in locuri aglomerate!

CINE ESTE PINA CALIN?
PINA CALIN s-a nascut undeva, intr-un sat din lunca Buzaului. I-a placut sa invete. Peste ani, Pina a devenit educatoare in Muntii Vrancei. Acolo, a infiintat prima gradinita din acea zona. Si-a dedicat toata viata celor mici, fiind un dascal adevarat pentru multe generatii de copii si o mama iubitoare pentru cele doua fiice. Pina este inconjurata si acum de veselie si culori.

Ai ghicit, PINA CALIN este numele mamei mele! Este o persoana activa, un sfatuitor de neegalat cand vine vorba de colectii noi sau functionalitatea produselor noastre.

PASIUNE INAINTE DE TOATE
Valorificand o pasiune transmisa de la mama la fiica, PINA CALIN inseamna dragostea pentru design functional si arta. BRANDUL PINA CALIN este dedicat fetelor nazdravane si femeilor pasionale si curajoase de toate varstele. Pentru ele testam, cream si lansam produse inovative, artistice, pe care ni le dorim cat mai practice si mai inedite. Produsele PINA CALIN au un design modern si culori vibrante. Credem in lucrurile trainice, muncim cu pasiune!

Este timpul sa ni te alaturi!