Stilul propriu- cele mai importante sfaturi

Te-ai întrebat mereu care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea o ținută bună și în care sa te simți bine?

Te găsești dese ori în situații în care nu știi cu ce sa te îmbraci tema du-te că ținuta pe care o vei alege nu va fi destul de adecvata sau destul de office și nu dorești să cedezi in detrimentul unui strop de conform pentru a te simți bine?

Citește sfaturile noastre până la final și poate te va ajuta modul în care noi privim situația stilului exprimat și a confortului.

După cum, probabil ști deja, acest brand nu este doar despre o afacere pe care am lansat-o in urma cu ceva ani. Este vorba despre o pasiune, este vorba despre felul în care nu îmi place să văd mergând pe stradă doar fețe posomorâte și oameni îmbrăcați toți cu aceleași culori închise și triste că într-o poezie de George Bacovia.

Stilul nu este doar despre a fi elegant sau mereu serios, stilul se referă la amprenta ta în spațiul vizual, încurajez pe oricare dintre cititoarele noastre să scoată la iveală puterea creativă ce stă în noi că femei, mame, surori, fiice, prietene și pasionate de fashion.

Să începem cu începutul, având în vedere cât de multe lupte s-au câștigat de-a lungul istoriei pentru că femeile să își poată exprima stilul vestimentar și să își câștige drepturile, de ce ți-ar păsa fix acum de ce ar spune alții? De ceea ce vor gândi colegii de la muncă dacă mâine dimineața vei sosi într-o ținută mai colorată sau ceva mai feminină decât ce sunt obișnuiți să vadă?

De ce atribuim ținutelor noastre importanta celor din exterior? De ce este atât de important ceea ce cred alții?

Unii spun că pentru o ținută de succes trebuie că simplitatea look-ului tău sa îi facă pe cei din jur să își aducă aminte de tine, in detrimentul de a își aminti doar o ținută, o rochie sau un costum.

Să dai viața hainelor și accesoriilor tale, prin felul în care pe asortezi și prin atitudinea asumată pe care o debordezi, stilul este și despre aceste lucruri.

Intra-adevăr, poate veți spune că locul de muncă nu este chiar locul unde să experimentați lucruri și concepte vizuale noi în ținută, însă ce ar trebui lumea sa înțeleagă este că lucrul într-un mediu corporate nu înseamnă doar alb, negru și gri….nu aceste non-culori definesc eleganța, cu atât mai mult seriozitatea cu care îți duci la bun sfârșit taskurile pe care trebuie să le faci.

Eleganța stă în comoditate, eleganța și seriozitatea unei ținute vin atunci când îmbrățișezi cine ești, formele corpului tău și modul în care comoditatea și lejeritatea in propriile tale haine sunt pe primul loc.

Întotdeauna mi-a plăcut expresia și exprimarea liberă, să fii capabil/ăla să îți exprimi propriile sentimente, hobby-uri și preferințe prin doar câteva ajustări ale simțului estetic extern este fascinant.

Ceea ce vreau că tu, cititorul/ cititoarea care citești acest blog astazi, să păstrezi ar fi următoarele sfaturi: Lasă-ți personalitatea să iasă la suprafață și nu te mai teme, dese ori, fricile exista doar in mintea noastră, că un fel de conștiință care ne previne să nu avem eșecuri, aceste lucruri sunt normale, creierul nostru este programat să ne pregătească pentru cele mai înfricoșătoare scenarii pentru a ne face să supraviețuim, însă nu uita că să greșești este subiectiv, omenesc și chiar benefic pentru a prinde experiență.

Să fii tu însăți este cel mai important lucru. Dacă și tu ai o personalitate colorată, daca ești în tipologia extrovertita, locul tău este pe aceasta pagină! Aici culoarea și stilul se îmbină și creează un produs și o experiență unică. Ieși în evidență, nu este ceva negativ. Devino un model de încredere de sine și exprimare a stilului propriu pentru tinerele sau copiii din jurul tău. Fii tu, acest lucru este cel mai important!