Cum să transformi o ținută all black într-una sclipitoare fără să renunți la negru

Din multitudinea de articole vestimentare și culori, mulți dintre noi alegem varianta simplă, care nu dă greș niciodată – un outfit all black. Fie că e vorba de o zi obișnuită, o petrecere aniversară sau o cină elegantă, negrul nu a dezamăgit niciodată nici purtătorul, nici privitorul. În plus, din ce în ce mai mulți oameni asociază această non-culoare cu zona de confort.

Pentru o lungă perioadă, eu am ales ținutele complet negre în detrimentul oricărei alte culori. Acum, am descoperit un truc care nu numai că mă ajută să păstrez această zonă de confort, ci îmi dă și un plus de energie!

Iar cea mai simplă și rapidă cale de a face asta, pentru mine, este cu unul dintre rucsacurile cu paiete marca Pina Călin! Sunt create pentru mine și tine cu multă grijă și atenție la detalii, dar mai ales cu dragoste pentru un fashion practic și chic! Și sunt de actualitate – cei mai mari designeri internaționali apreciază această pată îndrăzneață de culoare.

Un rucsac mic pentru o ieșire în club poate fi atât util, cât și accesoriul-cheie din ținuta ta! Imaginează-ți momentul în care luminile coboară asupra ta, paietele strălucesc și outfit-ul tău prinde viață!

Un rucsac mare și încăpător te poate ajuta să îți organizezi într-un singur loc toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi aglomerată, devenind raza ta de culoare într-o zi mohorâtă. Eu mă simt bine când arăt bine, iar acum poți face și tu asta direct din zona ta de confort!

Iar pentru momentele în care nu vreau să renunț la negru, sunt fără grijă! Pot folosi întotdeauna rucsacul negru din paiete, pe care îl pot asorta cu ușurință oricărui outfit. Astfel, pot avea un plus de strălucire fără să renunț la pasiunea pentru culorile închise, iar prietenele mele cu siguranță vor aprecia tonul fermecător al noului element din garderobă!

De când am început să port tot timpul cu mine un rucsac de efect, starea mea de spirit s-a înseninat. Ți-l recomand și ție, pentru orice moment al zilei!

În plus, te invit să fii parte din proiectul nostru și să ne povestești cum ai asortat tu rucsacul cu paiete și cum te-ai simțit!