Got that sunshine in my bag!

denisa bucuresti cu o geatan pinacalin de umar (crossbody) foarte usoara

În fiecare primăvară, garderoba mea trebuie să renască odată cu mine. Personal, mă simt cea mai apropiată de natură în timpul primăverii, iar garderoba mea înflorește ca un ghiocel, de fiecare dată!

Deși copacii înmuguriți și soarele mă fac să plutesc, nu uit niciodată de lucrurile pe care trebuie să le am negreșit cu mine oriunde merg. De aceea, am ales să port în acest sezon una dintre gențile Pina Călin, cu model floral și în culori naturale, care să mă însoțească peste tot în zilele de primăvară. Iar când vreau ceva util, căruia să nu-i port grija, pot să aleg întotdeauna un rucsac cu același model revigorant!

Odată ce soarele devine mai puternic și natura prinde viață, renaște și dorința de a face plimbări prin parc, de a alerga de colo-colo explorând orașul sau de a ieși la un suc cu prietenele mele, umplându-mi ziua de râsete și voie bună. Cand sunt mereu in miscare, folosesc si varianta mica de geanta postas ultra usoara, cochetă si usoara ca un fulg!

Astfel, pot sa am parte de voie bună, confort și primăvară peste tot pe unde merg! Tu unde te gândești să cutreieri primăvara aceasta cu noua ta geantă?

P.S.: Dacă în plimbările tale printre culori și parfumuri îmbietoare prinzi viteză pe străduțele orașului, fii fără grijă! Prietenul tău va reuși mereu să te prindă din urmă… sau de poșetă! Asa am patiti-o si eu 🙂

denisa bucuresti cu o geatan pinacalin de umar (crossbody) foarte usoara