Importanta prieteniei

Prieteniile sunt, cu adevărat, o parte importantă a vieții noastre. Ne pot deruta, ne pot provoca și, uneori, ne pot face să ne întrebăm ce înseamnă relațiile cu adevărat. Dar, la sfârșitul zilei, prieteniile sunt la fel de importante pentru noi ca și bunăstarea noastră. Deci, ce anume face prieteniile atât de neprețuite?

Studiile arată că prietenia este la fel de importantă precum a te menține în formă sau a mânca sănătos. A avea prietenii solide în viață poate contribui la menținerea sănătății creierului și, de asemenea, ne poate ajuta să facem alegeri mai bune pentru un stil de viață echilibrat. Prieteniile ne ajută să facem față stresului și ne ajută să ne revenim mai repede după boală sau probleme de sănătate. E nevoie de cel putin 8 imbratisari pe zi pentru a fi mai fericit si pentru a ne bucura de relatii mai bune.

Datorită prietenilor noștri, învățăm să interacționăm cu diferite tipuri de oameni. În special cu cei care sunt altfel decât noi sau au o viziune diferită asupra lumii.  Este esențial să învățăm din prietenie cum să fim deschiși, lipsiți de prejudecăți și, totodată, să observăm ce anume face oamenii să reacționeze în moduri atât de diferite. Adesea, prietenii ne ajută să ieșim din zona de confort, în timp ce ne oferă un spațiu emoțional stabil pentru a fi noi înșine.

Prietenii nu pot vindeca singurătatea, dar cu siguranță pot juca un rol important în susținerea noastră, atunci când avem cea mai mare nevoie. Însă, fie că vrem sau nu, prieteniile se schimbă, amintindu-ne că trebuie să prețuim fiecare legătură ca pe ceva unic. A rămâne fără prieteni în vremuri grele ne face să apreciem mai mult prieteniile care vin și pleacă din viața noastră. Învățăm cum să primim și să răspundem cu bunătate și, de asemenea, să cerem ajutor atunci când avem nevoie.

Daca ai citit pana la capat acest articol, cu siguranta, randurile de mai sus te-au dus cu gandul la cea mai buna PRIETENA a ta!
Pina Calin sustine prieteniile trainice! Ai 20% reducere la comanda a doua rucsacuri pentru tine si prietena ta sau pentru tine si fiica ta! Scrie-ne un mesaj cu numele tau si al prieteni tale si iti vom face o surpriza!