La plimbare prin Madrid. Aventuri pentru o familie cu voie buna

Ne doream foarte mult sa calatorim din nou! De cand au aparut cele doua minuni de fetite in viata noastra, Ioana de 4 ani si jumatate, si Maria, de 2 ani si jumatate, nu am indraznit sa exploram tot ce ne doream. Dar anul acesta avem multe planuri.

Prima calatorie – Madrid. A fost super waw – oameni primitori, super mancare si atmosfera vesela si relaxanta. Au fost si momente mai grele, cand nu puteam sa mai luam fetitele de la locurile de joaca sau cand incepeau sa alerge prin restaurant ori se jucau pe sub masa.

Am luat si rucsacul cu paiete cu noi si eram tare mandri de el. Cateodata se mai intorceau unele persoane si se uitau dupa el, chiar o fetita in parcul El Retiro a venit si s-a jucat cu paietele. L-am plimbat prin multe locuri frumoase, am pus in el sandvisuri delicioase cu jambon si fructe gustoase, l-a purtat chiar si taticul.

Am stat in zona Goya, o zona buna a Madridului. Mi-a placut foarte mult cum erau imbracati oamenii pe strada – super pantofi, haine de calitate si moderne. Cel mai tare m-au impresionat barbatii imbracati in costume ca si turnate, in culori indraznete, cu pantofi de super buna calitate. Diferente majore intre costumele barbatesti purtate in Frankfurt, foarte sobre si cu linii clasice, si cele din Madrid, care aveau ceva din veselia orasului. Mai multe despre ce mi-a placut si ce nu mi-a placut gasiti aicicopilul.ro

Abia astept urmatoarea vacanta!