Un accesoriu must-have pentru weekendul la munte

Inca mai este vreme frumoasa! Sunt super entuziasmata, plec la munte! Dar, totusi, pana la momentul plecarii imi trece timpul gandindu-ma la lista de lucruri pe care trebuie să le am in bagaj.

Mi-am pus intai in gand tinutele si accesoriile pe care le voi lua cu mine in aceasta scurta vacanta. Pe langa costumul de baie pentru piscina din hotel, cele mai confortabile haine si cele mai confortabile perechi de tenisi, nu pot uita gentile. In cazul meu, rucsacul este expresia perfecta a proverbului : “prietenul la nevoie se cunoaste”, fiind cu mine ori de câte ori am nevoie.

Practic, stylish, încapator, dar in acelasi timp usor de purtat, rucsacul cu paiete face senzatie in fiecare loc in care merg.  Acum am ales rucsacul rosu, vreau sa ies in evidenta si sa ma simt diferita. Rucsacelul cu paiete rosii este accesoriul ce va face diferenta în acest concediu. Se va preta atat la o rochie lejera, lunga, ideala pentru vacanta, cat si la o combinatie lejera de jeans cu un tricou oversized. Secretul acestuia, cat si al celorlalte genti cu paiete, sunt fix aceste paiete reversibile cu ajutorul carora poti transforma pe loc stilul unei tinute.

Imi doresc să vizitez foarte multe locuri toamna aceasta, iar cu ajutorul rucsacelului-minune imi va fi mult mai usor si confortabil! Am ales acest rucsac rosu deoarece, pe langa faptul ca este chic, versatil si practic, culorile dementiale se potrivesc perfect concediilor cu iz de aventura si voie buna!

Cu drag, Alexxa Ioana din Faurei